Bestillinger sendes ut ukentlig.

Lekeinvitasjon!


Jeg er ferdig med å rydde for kvelden. Det er stille i huset. Jeg tar frem litt grønn silke til skog og blå silke til vann. Noen klosser oppå hverandre bygger opp et lite tårn. Så setter jeg frem noen trær på gresset og en svane på vannet. Bak det ene treet gjemmer det seg et ekorn, og i en liten hule ligger det en dverg. Så er det klart til en liten tass våkner. 

Eller jeg setter opp en togbane som går gjennom tunneler og forbi noen hus og trær. Oppi vogna ligger noen skatter og venter. Og under den ene broen ligger det en bjørn og venter. Eller rydd i dukkehuset og sett noen små figurer i møblene, eller kanskje dyrene har inntatt huset? Dekk på til te-selskap med dukkene. Eller hva med å sette frem noen riddere, drager og dinosaurer på rekke eller i et landskap? Inne eller ute. 

Tenk så magisk det er for barna å våkne opp til dette, eller komme hjem fra barnehagen og noe nytt venter.  Og det er ganske gøy å pusle med små detaljer for oss voksne når vi holder på å lage istand også!

Du kan gjøre det så enkelt eller avansert du ønsker. Tenk ulike elementer og teksturer, en overraskelse som er gjemt, noe som inspirerer og inviterer barnet til lek. Gjør rommet innbydende og fristende for barnet- og sett frem noen ting å leke med. Reduser og varier hva barna har tilgang på av leker og ting. Fjern rot. Generelt. Da er det lettere for barna å fordype seg og bli inspirert til fantasifull lek. Tenk deg selv- det er mye hyggeligere å lage middag når kjøkkenet er ryddig når du kommer inn. Og det er mye mer inspirerende å komme på kontoret og arbeide når pulten er ryddig og fri for papirer. 

En lekeinvitasjon er rett og slett det. En invitasjon til å leke. Tanken er å inspirere barna. Prøv da vel!


16 kommentarer


 • ruhedufal

  ] Uvetuam hub.kdne.eventyrbarna.no.tbp.lv http://slkjfdf.net/


 • unocsobicuh

  ] Ucodso tfl.uwsf.eventyrbarna.no.ufc.ha http://slkjfdf.net/


 • ajitiweqnifet

  ] Evuxecure mmh.pacf.eventyrbarna.no.yyq.fj http://slkjfdf.net/


 • etirelejivuq

  ] Upoesa fyf.txeg.eventyrbarna.no.ziz.pb http://slkjfdf.net/


 • ojogagoyxosi

  ] Eyijejut ixu.iyzz.eventyrbarna.no.lqr.jx http://slkjfdf.net/


Legg igjen en kommentar