Eventyrbarnas Blogg RSSLekeinvitasjon!

Jeg er ferdig med å rydde for kvelden. Det er stille i huset. Jeg tar frem litt grønn silke til skog og blå silke til vann. Noen klosser oppå hverandre bygger opp et lite tårn. Så setter jeg frem noen trær på gresset og en svane på vannet. Bak det ene treet gjemmer det seg et ekorn, og i en liten hule ligger det en dverg. Så er det klart til en liten tass våkner. 

Fortsett å leseÅrstidsbord

Det er fint å feire årets gang og høytidene med årstidsbord hjemme! Naturens forvandling gjennom årsløpet kan her komme til uttrykk, og det er skjerpende for sansene for hva som foregår i naturen. Tanken er at man stadig finner nye gjenstander som passer for de skiftende årstider. Vi erfarer årsrytmen mer bevisst- og de små blir også engasjert og nysgjerrige. 

Fortsett å leseLek!

Vi vet alle hvor viktig lek er for barnas utvikling, og fler og fler innser at barndommens undring og kreativitet også er viktig for å være fantasifulle, kreative og til sist velutviklede samfunnsborgere. Lek bygger karakter og talent- og er en uunnværlig del av å være menneske. Og det er viktig og befriende for oss å fortsette å være lekende som voksne. 

Fortsett å lese