Om Eventyrbarna


Eventyrbarna ble startet som nettbutikk tilbake i 2012- og var etterhvert også på markeder og stevner. Jeg, Solveig, startet butikken fordi da jeg fikk barn selv var jeg så heldig å få igjen noen av tre- og silkelekene mine fra jeg var liten. De holdt fortsatt, etter å ha blitt lekt med av mang en barnehånd i årevis. Var det noen som var flekket av, eller manglet farge- så var det bare å pusse litt her og male litt der- så var de så gode som nye. Lekene er gode både for øyet, og for hånden. Dette ønsket jeg å videreføre til andre rundt i vårt land. Og sånn ble det.

Jeg importerte leker som var og er i beste kvalitet. Leker som inspirerer og setter fart på fantasien og kreativiteten til barnet! Og som er laget i miljøvennlige, naturlige materialer- som setter et så lite fotavtrykk som mulig på planeten vår. 

Etter noen års drift flyttet jeg- og hadde ikke mulighet til å ha med meg lageret mitt. Så da ble det å stille med mine stadig voksende boder på markeder og kurs. Gøy har det vært- og jeg har truffet så mange fine folk langs min vei! 

Men nå er jeg klar for nettbutikken igjen! Jeg har flyttet tilbake til lageret mitt og kan endelig pakke og sende varer til alle dere der ute!

Jeg fører varer fra blant annet Grimms Spiel und Holz, Buntspechte Holzfiguren, Waldow Verlag, Sarahs Silks og veledighet direkte til prosjektet Qéwar

Velkommen til butikken min!

Varm hilsen fra Solveig, Eventyrbarna