Bestillinger sendes ut ukentlig.

Om Eventyrbarna


Eventyrbarna ble startet som nettbutikk tilbake i november 2011- og var etterhvert også på markeder og stevner. Jeg, Solveig, startet butikken fordi da jeg fikk barn selv, var jeg så heldig å få igjen noen av tre- og silkelekene mine fra jeg var liten.

De holdt fortsatt, etter å ha blitt lekt med av mang en barnehånd i årevis. Var det noen som var flekket av, eller manglet farge- så var det bare å pusse litt her og male litt der- så var de så gode som nye. Lekene er gode både for øyet, og for hånden. Dette ønsket jeg å videreføre til andre rundt i vårt land. Og sånn ble det.

Jeg importerte leker som var og er i beste kvalitet. Leker som inspirerte og satter fart på fantasien og kreativiteten til barnet! Og som var og er laget i miljøvennlige, naturlige materialer- som setter et så lite fotavtrykk som mulig på planeten vår. 

Det var en ukjent verden, jeg hadde ingen å strekke meg etter. Som den første til å drive nettbutikk med pedagogiske leker i naturlige materialer her i landet, satt jeg og designet alt med nettbutikken selv. Det fantes ikke maler og ferdige løsninger som passet det jeg var ute etter. At jeg turte!

Omstendighetene i familien, helse og flytting- førte til at jeg så meg nødt til å holde pause med nettbutikken etter noen år. Jeg stod fortsatt på markeder og kurs med mine leker- det har vært veldig givende! 

I 2020 førte livet meg tilbake til Eventyrbarnas nettbutikk igjen. Mye har skjedd! Det har i mellomtiden kommet mange liknende butikker som min på nett.

Fint er det at interessen for disse lekene har økt. Det gjør meg glad! Vi vil det beste for barna og planeten vi låner. Og jeg vil fortsette å gjøre mitt beste for at leker i naturlige materialer finner frem til flest mulig barn her i landet, så rimelig som mulig!

Hos Eventyrbarna finner du varer fra blant annet Bauspiel, Grimms Spiel und Holz, Buntspechte Holzfiguren, Mercurius, Q´ewar, Hjelms Forlag, Waldow Verlag, Sarahs Silks, Ocamora, Grapat, Ambrosius, Raduga Grez og Bumbu. 

Velkommen til Eventyrbarna!

Varm hilsen fra Solveig, Eventyrbarna